SuperOffice for håndverkere og entreprenører

CRM har vært nerven i bedriften hos Stenseth & RS Entreprenør i mange år, og har bidratt til informasjonsflyt både på kontoret og ute på byggeplassen.

Noen av de entreprenørbedriftene vi har innledende møter med, er usikre på hvordan CRM-systemet kan hjelpe dem med å skaffe prosjekter. Vår erfaring er at bygg- og anleggsbransjen har en annerledes tilnærming til salgsprosesser – som oftest baserer seg på anbud og relasjonsbygging fremfor oppsøkende salg slik som i mange andre bransjer. Mange av våre CRM-kunder bruker SuperOffice for å holde styr på kontaktinformasjon og aktiviteter, og de samler all kundedata og legger til rette for bedre kundeforhold. CRM er også så mye mer.

Hos Stenseth & RS er SuperOffice selve nerven i den daglige driften. Med 120 ansatte fordelt på kontoret og ute på diverse byggeplasser, er de avhengig av et system som gir dem stålkontroll over prosjekter, anbudsprosesser, dokumentasjon og ansvarsbeskrivelser. Denne kontrollen er helt avgjørende for å prioritere hvilke prosjekter som skal regnes.

I SuperOffice logger de HMS- og KS-prosesser, og eventuelle avvik. Der har de oversikt over ansattes opplæring og kurs, internkontroller, og formenn og anleggsledere finner tilbud fra underentreprenører og underleverandører som de potensielt skal bruke. I SuperOffice finnes alt som trengs for å drifte byggeplassen.

CRM oppleves som intuitivt og enkelt å finne ut av, og den største gevinsten med å bruke SuperOffice er at vi har én plattform hvor vi som sitter på kontoret finner alt, og de som er ute på prosjektene har alt de trenger, forklarer HR-sjefen Jon Jevne.

Uavhengig av hvilken bransje du opererer i eller salgsprosesser du har utarbeidet, finnes det muligheter for skreddersøm og spesialløsninger for alle typer bedrifter, og det er akkurat det vi i Ganske Enkelt er gode på. I dag har vi omkring 100 kunder i bygg- og anleggsbransjen som har funnet ut at Excel-lister og god hukommelse ikke alltid strekker til.

Innlegget er skrevet av Christian Cornelius Liveng

Christian, som tidligere jobbet i bank og er utdannet økonom, ble over en en hyggelig familiemiddag i 2002 tilbudt jobb hos oss. Siden den tid har han blitt en av de mest rutinerte rådgiverne våre. Hobbyer? Ikke så mange. Bare reise, mat, vin, snekring, sykling, ski, jogging, ølbrygging og fotball – med hjertet hos Strømsgodset og Liverpool.

Kontakt Christian Cornelius Liveng på telefon 402 28 022 eller e-post christian@enkelt.no

Les mer om Christian Cornelius Liveng