Ganske Enkelt lanserer CRMApps

For å møte økende etterspørsel etter skreddersøm og tilleggstjenester i tilknytning til CRM, har vi i Ganske Enkelt utviklet vår egen app-plattform, CRMApps.

findProspects, Foto: GEAS

I første runde lanserer vi to generelle applikasjoner som vi ha nytte for de aller fleste CRM-brukere.

findProspects
Trenger du flere prospekter, eller er du rett og slett lei av å plotte kontaktinformasjon manuelt inn i CRM-systemet? Med denne appen kan du søke etter norske, svenske og danske selskaper og enkeltpersoner, og importere disse rett inn i kontaktregisteret. Ta en titt på denne demonstrasjonsvideoen! findProspects er tilgjengelig for kjøp og installasjon her.
findProspects er allerede tilgjengelig for alle kunder med SuperOffice CRM 7.5, 8.0 og SuperOffice CRM Online.

 

sendSMS
Har du behov for å sende SMS til kontaktene i CRM-systemet ditt? Med sendSMS når du enkelt og effektivt ut til enkeltkontakter eller grupper som f.eks prosjektdeltakere eller utvalg i SuperOffice. 

sendSMS er i siste fase av testing og vil være tilgjengelig for våre kunder om kort tid.

Vi jobber kontinuerlig videre med utvikling av nye applikasjoner – så følg med! Vil du vite mer om CRMApps eller ønsker du å snakke med oss om spesialsøm til din SuperOffice? Ta gjerne kontakt med support@enkelt.no eller rådgiveren din.

Innlegget er skrevet av Frode Lillerud

Frode kom til oss i 2004 med bakgrunn innen romteknologi og satellitter. Han kunne trolig jobbet i NASA, men til vår glede havnet han i stedet hos oss. Kombinasjonen teknologiske og medmenneskelige ferdigheter gjør han til en perfekt guru for utvikleravdelingen. Siden han tror han vet alt om SuperOffice kan han til tider være i overkant primadonna.

Kontakt Frode Lillerud på telefon 988 80 104 eller e-post frode@enkelt.no

Les mer om Frode Lillerud