Ganske Enkelt, 25 år

Ganske Enkelt, 25 år!

Fredag 27. november 2020 fylte Ganske Enkelt 25 år. Vår daglig leder, Anders Jahren har tatt en kikk i bakspeilet, men har også blikket rettet mot fremtiden!

Kundesenteret gjør det enda bedre å være kunde av Ganske Enkelt

I 25 år spesialisert oss på kundepleie – for andres kunder. For å lykkes med det, må vi fra tid til annen se på våre egne måter å jobbe på for å sikre at kundene våre blir ivaretatt til enhver tid. Fremover skal vi bli enda bedre på oppfølging av kunder, og derfor har vi etablert et kundesenter som skal jobbe aktivt med nettopp det.

Julehilsen fra Anders

2017 – for et år det har vært! Med flere nye kunder og store CRM-prosjekter har vi blant annet ansatt 8 nye medarbeidere for å kunne yte vårt beste for vår stadig økende kundemasse.

Bli kjent med vår nye digitalmarkedsfører, Christine!

Siden vi er opptatt av å være en sosial bedrift, vil vi forstå og være til stede digitalt og i sosiale medier. Vi har tatt mål av oss å være landets mest synlige CRM-leverandør, og har derfor utvidet vår markedsavdeling.

Møt Filip, vår nyeste tekniske konsulent

Siste tilskudd på teknisk avdeling er Filip Witzell. God og effektiv brukerstøtte samt rask problemløsning er en prioritet for oss, og med Filip med på laget ser vi frem til å bli enda sterkere i kundegrensesnittet.

To nye utviklere!

Ganske Enkelt øker satsingen på utvikling av egne CRM-relaterte applikasjoner, samtidig som behovet for integrasjoner og automatisering mellom SuperOffice og andre programmer blir mer vanlig. Derfor forsterker vi nå vår utviklingsavdeling og ansetter ytterligere to utviklere.

Takk for året som har gått

Ganske Enkelt fylte 20 år i november. Det betyr 20 år med fokus på CRM, og det er ikke mange som har holdt på så lenge med det faget. 2015 har vært et spennende år med flere nye kunder og store CRM-prosjekter. Fortsatt utvikling av SuperOffice Service (CS) har vært viktig for mange av våre kunder, og forbedret kundeservice og mer effektive rutiner står sentralt.

20-års jubileumsinnlegg

I dag er det 20 år siden Ganske Enkelt AS ble etablert. Det har vært en utrolig spennende reise som jeg har vært del av i 19 år. Det har vært opp- og nedturer og vi har jobbet hardt for å komme dit vi er i dag.