Ganske Enkelt, 25 år!

Fredag 27. november 2020 fylte Ganske Enkelt 25 år. Vår daglig leder, Anders Jahren har tatt en kikk i bakspeilet, men har også blikket rettet mot fremtiden!

Skrevet søndag 29. november 2020

På fredag ble vi 25 år gamle.

Jeg har vært så heldig å få lov til å være med i 24,5 av årene. 25 år er kanskje ikke så gammelt sammenlignet med mange andre selskaper i Norge, men likevel er det 25 år i en bransje som ikke er veldig gammel.

Vi startet med å selge kundeoppfølgingssystemer (nei – det het ikke CRM i 1995) i en tid da kundene ikke alltid hadde koblet sine PC’er sammen. Internett var skummelt og kanskje noe man bare hadde på en PC i et hjørne, avskåret fra de andre PC’ene. Det er utfordrende å selge programvare for samhandling og deling av informasjon når ikke engang PC’er snakker sammen. Så det begynte i det små, og sakte, men sikkert ble vi flere – flere ansatte og flere kunder. E-post ble vanlig og viktig å få kontroll på. CRM begynte vi å kalle det, men fortsatt var jobben å få kontroll på all kundedialog og kommunikasjon frem og tilbake med kundene hovedoppgaven. Dette er fortsatt det viktigste 25 år seinere – kanskje til og med viktigere enn noen gang.

I dag er vi 22 ansatte med en omsetning på litt under 40 millioner. 22 ansatte som ikke gjør noe annet enn å bidra til at CRM hos våre kunder fungerer best mulig. Vi har kun fokus på CRM og vi har spesialister innen rådgivning, support, brukerstøtte, tekniske konsulenter og utviklere som sørger for at SuperOffice CRM fungerer optimalt. I dag har vi ca. 700 kunder som vi hjelper med SuperOffice. 450 av disse er allerede i skyen og det betyr at nesten 5000 brukere benytter løsningene fra oss i skyen.

Vi har blitt 25 år gamle, men vi er fortsatt like engasjerte i faget vårt. Av våre ansatte er det faktisk 7 stykker som har 15 eller flere års erfaring fra å jobbe med CRM hos oss. I tillegg er det flere som nærmer seg 10 år på laget. Det er vi både glade og stolte over. Vi håper og tror det er fordi faget er spennende og utfordrende, og det utvikler seg stadig med ny teknologi. Vi skal fortsette å utvikle oss og vi lover å beholde engasjementet fremover. Vi gleder oss til å fortsette å utvikle oss sammen med våre kunder!

Anders

Daglig leder, Ganske Enkelt AS

Innlegget er skrevet av Anders Jahren

Den første som ble ansatt i Ganske Enkelt - allerede i 1996. Siden har han vært hos oss og i 2003 tok han over som daglig leder. Han har samtidig ansvar for flere store kunder og trives med å sjonglere mellom rådgiver- og lederrollen i hverdagen. Anders var i sine glansdager en aktiv langrennsløper, men det er ikke så lett å se lenger.

Kontakt Anders Jahren på telefon 928 26 175 eller e-post anders@enkelt.no

Les mer om Anders Jahren