Julehilsen fra Anders

2017 - for et år det har vært! Med flere nye kunder og store CRM-prosjekter har vi blant annet ansatt 8 nye medarbeidere for å kunne yte vårt beste for vår stadig økende kundemasse.

2017 har vært et begivenhetsrikt år for Ganske Enkelt. Vi har fått 51 nye kunder og over 90% av disse har valgt å benytte SuperOffice i skyen. Vi er veldig stolte at vi nå har over 220 kunder og 2000 brukere på SuperOffice Online.

De fleste kundene våre har likevel SuperOffice CRM og Service installert lokalt eller hos IT-leverandøren. Hver måned migrerer vi kunder fra lokal server til skyen fordi de ønsker å hele tiden være på siste versjon, og for å slippe vedlikehold på egne servere. Det viktige er at Ganske Enkelt hjelper våre kunder – uansett plattform de velger å være på.

Sammen med våre partnere GerCon (Trondheim), RelasjonsPartner (Østfold) og aktiv crm (Akershus/Oslo) får vi stadig mer å gjøre. I 2017 har vi derfor utvidet med en på marked, en ny selger, en rådgiver, en på kundeservice, 2 tekniske ressurser og 2 utviklere. Fra 1. desember er vi 25 personer som utelukkende fokuserer på CRM og på å hjelpe våre kunder til å utnytte SuperOffice best mulig. Vi gleder oss veldig til 2018 og håper dere vil fortsette å utnytte den kompetansen som vi og våre partnere har innen CRM-faget. Mitt råd for det nye året er å kontakte din rådgiver oftere – utnytt din kundeansvarlig for å bli enda flinkere på CRM.

Vi ønsker å takke våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere for et flott år og ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år!

Med vennlig hilsen
Anders Jahren

Innlegget er skrevet av Anders Jahren

Den første som ble ansatt i Ganske Enkelt - allerede i 1996. Siden har han vært hos oss og i 2003 tok han over som daglig leder. Han har samtidig ansvar for flere store kunder og trives med å sjonglere mellom rådgiver- og lederrollen i hverdagen. Anders var i sine glansdager en aktiv langrennsløper, men det er ikke så lett å se lenger.

Kontakt Anders Jahren på telefon 928 26 175 eller e-post anders@enkelt.no

Les mer om Anders Jahren