Takk for året som har gått

Ganske Enkelt fylte 20 år i november. Det betyr 20 år med fokus på CRM, og det er ikke mange som har holdt på så lenge med det faget. 2015 har vært et spennende år med flere nye kunder og store CRM-prosjekter. Fortsatt utvikling av SuperOffice Service (CS) har vært viktig for mange av våre kunder, og forbedret kundeservice og mer effektive rutiner står sentralt.

Julestemning på kontoret

– For noen betyr dette at de trekker løsningen helt ut til tablets for å enklere og raskere få registrert inn viktig informasjon.

Vi har levert SuperOffice i skyen (Online) siden 2009 og i år passerte vi 400 brukere. Det er vi stolte av! Fremover kommer denne leveringsmåten til å bli viktig for flere og vi gleder oss like mye til å levere god CRM også her. For oss betyr det lite hvilken plattform våre kunder velger, vi skal levere den beste CRM-kompetansen uansett.

Versjon 8.0 ble lansert for skyen i sommer/høst. Dette betyr et skifte fra SuperOffice og fremover vil nye versjoner bli lansert i skyen først. Vi håper våre kunder med lokal installasjon får tilgang til versjon 8 i løpet av første kvartal 2016.

Vi ønsker å takke dere alle for et flott år og ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år!