Julehilsen fra daglig leder

Vi ønsker å takke våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere for året som har vært og ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år!

Da nærmer nok et år seg slutten. For oss i Ganske Enkelt har det vært et annerledes, men et godt år. Selv om det har vært mye hjemmekontor har aktivitetsnivået vært høyt. Vi har gjennomført ca. 170 bedriftstilpassede kurs, nesten 30 åpne kurs og 7 webinarer. I tillegg rakk vi endelig å møte våre kunder fysisk igjen på Kundedagen 30. november. Vi gleder oss allerede veldig til neste år og til å møte enda flere av dere 😊

2021 har vært året hvor veldig mange av våre kunder har tatt steget og migrert til skyen. Det betyr at vi nå har 570 bedrifter som bruker SuperOffice Online, og vi nærmer oss totalt 6.000 brukere i skyen. Med SuperOffice versjon 10 har våre kunder fått masse ny funksjonalitet og nye muligheter til å utvikle CRM ytterligere. Det beste er likevel at i skyen kommer det nye ting løpende og nye versjoner slippes hver 3. uke. Det blir et spennende 2022 med enda flere nyheter fra SuperOffice.

Tradisjonen tro gir vi et bidrag lokalt hvert år til et godt formål. I år har vi valgt å støtte Blå Kors Barnas Stasjon. Vi ønsker våre kunder en god jul og et riktig godt nyttår, og vi gleder oss til å fortsette å bistå dere med CRM i 2022!

Juletre

Innlegget er skrevet av Anders Jahren

Den første som ble ansatt i Ganske Enkelt - allerede i 1996. Siden har han vært hos oss og i 2003 tok han over som daglig leder. Han har samtidig ansvar for flere store kunder og trives med å sjonglere mellom rådgiver- og lederrollen i hverdagen. Anders var i sine glansdager en aktiv langrennsløper, men det er ikke så lett å se lenger.

Kontakt Anders Jahren på telefon 928 26 175 eller e-post anders@enkelt.no

Les mer om Anders Jahren