Kundedagen 1. desember

Nok en gang hadde vi rekordstort oppmøte på kundedagen. Ca 80 deltakere fant veien til Ambassadeur Hotell i Drammen for å høre andres erfaringer fra ulike typer CRM løsninger. På menyen sto foredrag fra Redningsselskapet, ABAX, og SuperOffice.

Først ut var Erik Knudsen i Redningsselskapet som presenterte hvordan de har tatt i bruk SuperOffice Service til håndtering av søkere til frivillighetskorpset. Prosessen starter med et søknadsskjema på nettsidene deres og håndteres deretter av rett person i RS internt i SuperOffice Service. SuperOffice ved Guttorm Nielsen presenterte deres tanker om deres fokus når produktet skal utvikles «After 8». Bjørn Erik Helgeland fra ABAX tok oss med på en reise fra nyetablert til markedsledende aktør med enorm vekst. CRM-systemet har vært med fra start og er i dag en sentral brikke i arbeidet med å finne, vinne og beholde kunder. Avslutningsvis presenterte vår egen Pål Vestre hvordan Elotec håndterer service og ettersyn av alarmsystemer i SuperOffice integrert med kart fra Google.

Ta en titt på denne stemningsrapporten – vi gleder oss til neste gang!

Innlegget er skrevet av Fredrik Moen

Fredrik hjelper kundene våre med digitalmarkedsføring, noe han også er ansvarlig for i vår egen bedrift. Med utdanning innen markedsføring og bakgrunn fra CRM-implementering og teknisk salg bør han være på rett plass.

Kontakt Fredrik Moen på telefon 958 85 313 eller e-post fredrikm@enkelt.no

Les mer om Fredrik Moen