Oppdateringer i eMarketeer

eMarketeer ruller i disse dager ut ny funksjonalitet som både bidrar til et kraftigere system rent teknisk og nye etterlengtede funksjoner.

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

Kommer utsendelsene dine frem?

Mange av kundene våre bruker mye tid og ressurser på utsendelser via e-post. Moderne verktøy som eMarketeer gjør det enkelt å lage profesjonelle utsendelser som kan personaliseres til kundene dine på en unik måte. Men kommer budskapet ditt frem til kunden?

Fakta og fordeler med e-postmarkedsføring

Markedsføring over e-post kan hjelpe deg å holde kontakten med dine kunder og øke salg – forutsatt at du gjør det riktig. Hvis du er usikker på om det er lurt for din bedrift å investere i e-postmarkedsføring, anbefaler vi at du fortsetter å lese. Vi tror du kommer til å like det du ser.

eMarketeerseminar 05.11.15 oppsummert

I dag har vi hatt to seminarer om det komplette eMarkedsføringsproduktet ‘eMarketeer’. Det første seminaret var en innledning av eMarketeer, først og fremst for de som ikke har produktet fra før, men var nysgjerrige på hvilke muligheter som ligger tilrette; det andre seminaret for å inspirere de som allerede bruker eMarketeer, og få de til å utvide spekteret av sin eMarkedsføring.

Hvordan skrive gode nyhetsbrev

Er det å lage nyhetsbrev et ork? Det er ikke så mye jobb som du tror når du først kommer i gang. Hvis du har navn og e-postadresser til kundene dine så er det flere gode grunner til å gjøre det. E-postmarkedsføring er fortsatt rimelig, men du må produsere innholdet.