Kommer utsendelsene dine frem?

Mange av kundene våre bruker mye tid og ressurser på utsendelser via e-post. Moderne verktøy som eMarketeer gjør det enkelt å lage profesjonelle utsendelser som kan personaliseres til kundene dine på en unik måte. Men kommer budskapet ditt frem til kunden?

Kommer utsendelsene dine frem?

Uansett hvor proff, elegant og målrettet e-posten din er, finnes det en del hinder på veien til mottakerens innboks. Den kanskje viktigste faktoren på e-postens ferd er spamfiltre som skal passeres – og derfor er det ekstremt viktig at e-posten er laget og sendt på en måte som spamfilterne godtar.

For mottakeren, kunden din, vil e-posten din se ut som om den kommer fra deg siden du har lagt til «Bedriften Min» i avsenderfeltet og «kundeservice@bedriftenmin.no» som avsender-post. Servere og spamfiltre derimot, undersøker dette grundigere for å verifisere at ingen prøver å fremstå som noen andre enn seg selv. Med standard eMarketeer-konto benyttes eMarketeers egne servere til å sende ut e-poster. Dette ser mottakerens spamfilter – og flagger det som en potensiell fare fordi avsender eMarketeer prøver å fremstå som «Bedriften Min».

Secure Email Domain – et enkelt grep for å verifisere deg som avsender

Med tillegget Secure Email Domain knyttes deres domene (bedriftenmin.no) opp slik at eMarketeer kan benytte for eksempel «marketing.bedriftenmin.no» til utsendelser. Dermed blir det helt tydelig hvem som er avsender, og du vil oppleve bedre leveransegrad. Denne tjenesten sørger også for at du er autentisert som avsender (SPF, DKIM og DMARK).

Ønsker du å snakke med oss angående e-postmarkedsføring generelt eller oppgradere eMarketeer til Secure Email Domain, kontakt din rådgiver.