Pressemelding

ØkonomiBistand kjøper 100% av aksjene i Ganske Enkelt AS – nok et viktig steg mot å bli nordisk skyleder

Økonomibistand ble startet i 1990 og har vokst til å bli en ledende nordisk leverandør av ERP-, HR- og CRM-løsninger og -tjenester. Selskapet er den ledende Visma- og SuperOffice-partneren i Norge med bransjens høyeste kundetilfredshet. Gruppen har 2600 kunder, 140 ansatte i Norge og Sverige og samlede inntekter på 220 millioner kroner i fjor.

Kun uker etter oppkjøpet av Cloud Connection representerer oppkjøpet av Ganske Enkelt nok et stort steg fremover i vår strategi om å bli den ledende aktøren av skytjenester i Norden.

– Gjennom oppkjøpet av Ganske Enkelt etablerer Økonomibistand en enestående posisjon for å vokse inn i nye segmenter og markedet i Norden og Europa med skybaserte CRM-løsninger. Vi er i lederposisjon til å skape en skyleder i Norden. Vi er to selskaper som sammen styrker vår posisjon innen SuperOffice CRM og utfyller hverandre veldig godt innenfor CRM fagområdet.

«Ganske Enkelt AS var en av landets første leverandører av CRM-løsninger og ble etablert i 1995 – med én klar målsetning: De skulle bli den flinkeste leverandøren av denne type systemer. Dette målet har de nådd og har blitt kåret til Årets partner hos SuperOffice flere år på rad. Vi i Økonomibistand er fantastisk glade for å få en slik motivert og kompetent gjeng med på laget. Nyheten ble veldig godt tatt imot i begge leire og vi skal sammen sette enda større fart mot skyen. Vi er både ydmyke og stolt over å ha fått den største og flinkeste SuperOffice-partneren med på laget. CRM-markedet vokser raskt som en følge av nye muligheter i skyen. I dette markedet er Økonomibistand gjennom oppkjøpet av Ganske Enkelt nå en klar leder med sterk og lønnsom vekst basert på fornøyde og lojale kunder, en enestående support- modell, samt en attraktiv portefølje av egen programvare og tjenester» sier Terje Simonsen, administrerende direktør i Økonomibistand.

Økonomibistand har en portefølje med egne softwareprodukter, apper og -tjenester innen ERP, CRM og HRM. Sammen med partnere som Visma og SuperOffice leverer gruppen ERP-, HRM- og CRM-systemer, e-handel- og kasseløsninger, Business Intelligence, tid- og prosjektstyringssystemer og dokumenthåndtering.

«Det siste året har Ganske Enkelt gjort en grundig vurdering av hvilke strategiske grep vi kan ta for å bli en enda sterkere aktør i CRM markedet. Muligheten til å gå i tospann med Økonomibistand stod tidlig frem som det mest spennende alternativet. Med et team på rundt 30 rendyrkede CRM-ressurser blir vi sammen Nordens desidert kraftigste SuperOffice-miljø. Samtidig styrker Økonomibistands ERP- kompetanse oss både som helhetlig forretningsrådgivere og innen integrasjoner, noe som blir stadig viktigere for kundene våre. Nå gleder vi oss til å komme i gang!» sier Anders Jahren, daglig leder i Ganske Enkelt.

Kontaktinformasjon:
Terje Simonsen, CEO ØB Solutions AS
+47 907 91 478 | ts@okonomibistand.no

Anders Jahren, Daglig leder Ganske Enkelt
+ 47 928 26 175 | anders@enkelt.no

 

Innlegget er skrevet av Anders Jahren

Den første som ble ansatt i Ganske Enkelt - allerede i 1996. Siden har han vært hos oss og i 2003 tok han over som daglig leder. Han har samtidig ansvar for flere store kunder og trives med å sjonglere mellom rådgiver- og lederrollen i hverdagen. Anders var i sine glansdager en aktiv langrennsløper, men det er ikke så lett å se lenger.

Kontakt Anders Jahren på telefon 928 26 175 eller e-post anders@enkelt.no

Les mer om Anders Jahren