Kombinerte utvalg – nyhet i SuperOffice 7

I SuperOffice 7 kan man sette sammen ulike utvalg til et kombinert utvalg. Utvalgene man setter sammen kan være både med og uten sammenfallende kriterier, og man kan kombinere statiske og dynamiske utvalg. Her åpnes helt nye muligheter for å lage utvalg som inneholder data man ikke kan få listet opp i et enkelt, frittstående utvalg.

Mens du i tidligere versjoner av SuperOffice bare kunne lage utvalg som bestod av kontakter, kan du i SuperOffice 7 i tillegg lage utvalg som består av salg, prosjekter, oppfølginger eller dokumenter/e-post. Alle utvalgene inneholder i tillegg en oversikt over kontakter og kontaktpersoner som er tilknyttet oppføringene i det aktuelle utvalget.

Noen konkrete eksempler:

• Jeg er salgssjef og ønsker en dynamisk oversikt over alle salg over 50 000,- og som har salgsdato i neste måned.
• Jeg er selger og ønsker en oversikt over alle salg der jeg ikke har registrert noen oppfølgings-aktiviteter.
• Jeg er prosjektleder og ønsker et utvalg som til enhver tid viser mine aktive prosjekter.
• Jeg er konsulent og ønsker en liste over alle de prosjekter jeg er involvert i.
• Jeg jobber med salg og ønsker en liste som gir meg alle tilbudsdokumenter som er i arbeid.

Har du SuperOffice 7, ta kontakt med din rådgiver hvis du ønsker mer opplæring. Har du enda ikke oppgradert til SuperOffice 7? Da bør du også ta kontakt med din rådgiver for en diskusjon rundt dette.

God fornøyelse!

Innlegget er skrevet av Per Olav Gulbrandsen

Internt i Ganske Enkelt anses Per Olav som en legende innen SuperOffice, med CRM-erfaring siden 1993. Han var med å starte opp vårt kontor i Larvik i 2006 og er, i tillegg til å være representanten vår i Vestfold og Telemark, kursansvarlig hos oss. Er han ikke på jobb, er han å finne i skogen på jakt etter poster, med sin orienterings-klubb (som han trener).

Kontakt Per Olav Gulbrandsen på telefon 413 00 777 eller e-post perolav@enkelt.no

Les mer om Per Olav Gulbrandsen