Verified for SuperOffice sikrer gode signeringsopplevelser

Med Verified for SuperOffice kan dine kunder enkelt, raskt og trygt signere avtaler og dokumenter direkte fra mobilen.

Appen er designet for å gi både deg og kunden din trygghet og enkelhet i den digitale signeringsprosessen. Tradisjonelt innebærer en signering flere trinn som både tar tid og gir rom for feilmargin; mange er vant til å printe ut og signere dokumentet, før det scannes og lastes opp i en e-post. Deretter må dokumentet lastes inn i SuperOffice for lagring. Verified for SuperOffice automatiserer disse prosessene og strømlinjeformer jobben med å signere avtaler og dokumenter.

Be om aksept fra hvor som helst

Appen lar deg definere tydelige prosesser tilpasset bedriftenog du velger selv hvilke dokumenter og signeringsmetoder som skal tilknyttes de forskjellige prosesseneVed å definere disse prosessene kan du for eksempel kvalitetssikre kundeopplevelsen ved onboarding av ny kunde, som kan være forskjellig fra prosessen knyttet til fornyelse av avtale eller endringsordre.  

Du kan igangsette prosesser og be om mottakers aksept fra uansett hvor du befinner deg i SuperOffice, enten det er fra et firmakort, personkort, salg, eller prosjektFor å sikre datakvalitet og sporing, blir alle signerte dokumenter automatisk arkivert korrekt i SuperOffice.  

Skalerbart og definert etter din bedrifts behov 

Uansett hvilke prosesser du har, kan Verified for SuperOffice skaleres til dine behov. Med appen kan du signere alt fra enkle tilbud, bestillinger, endringsmeldinger, og også interne dokumenter som styremøtereferater. Signeringsmetodene for de forskjellige prosessene kan variere avhengig av formalitet og sikkerhet; et internt dokument trenger muligens ikke sikkerheten forbundet med BankIDog det er tilstrekkelig med touch- eller e-postsignering. 

Formaliserte prosesser som kommer kunden din til gode 

Visste du at 65% velger å signere dokumenter på mobil? Verified sin signeringssløsning støtter dette, og er optimalisert for brukervennlighet på alle flater. Mottakeren signerer trygt og enkelt, og får automatisk tilsendt kopi av den signerte avtalen.   

Appen er laget i samarbeid med e-signerings- og arbeidsflytekspertene i VerifiedDe er ledende innenfor signeringsløsninger og sammen har vi sørget for at appen er i tråd med myndighetenes krav. Verified for SuperOffice krever ingen installasjon og kan konfigureres på få minutter via SuperOffice Appstore.

Er du klar for å komme i gang? Les mer, og last ned Verified for SuperOffice. Du kan også se vårt webinar. Der viser vi hvor enkelt det er å komme i gang!

Innlegget er skrevet av Pål Vestre

Vi er glade for at Pål la sin bakgrunn som mekatronikk-ingeniør til side og søkte en annen type hverdag. Siden han begynte hos oss i 2000 har han med tiden blitt rådgivernes overhode og Go-To-Guy. Pål liker alt som holder høy fart og han synger i mannskor (ikke la deg lure av hans myke toneleie; i SuperOffice-faget er han en rev).

Kontakt Pål Vestre på telefon 930 69 094 eller e-post paal@enkelt.no

Les mer om Pål Vestre