Bli Bedre Bruker

Gratis frokostseminar

Mulighetene er mange i SuperOffice – det har det alltid vært!

Sent på 90-tallet arrangerte vi ‘Bli Bedre Bruker’-kurs for våre kunder. Målet var å gjøre arbeidsdagen enklere for brukerne av SuperOffice 4.0 under innsalget «På 3 timer garanterer vi at du skal få mer ut av systemet!» Vi har gravd i vår SuperOffice og her fant vi invitasjoner som ble sendt ut enten via brev eller faks. Ved påmelding fakset kunden en svarslipp tilbake.

Fokus ved disse kursene var gode arbeidsvaner og datakvalitet hos brukerne, og disse temaene er like viktig i dag, 20 år senere. Derfor børster vi støv av Bli Bedre Bruker-kurset, men i ny drakt – som gratis opplærende frokostseminar!

I løpet av formiddagen…

viser vi deg hvordan du får oversikt over kundeporteføljen din og hvordan du kan forvalte og utnytte denne til det fulle. Vi gir deg forslag til hvordan du kan følge opp kundene i hverdagen slik at de får en best mulig kundeopplevelse!

På frokostseminaret er vi innom kundekort, kalender, utvalg/rapporter og salgsprosesser. Rett og slett et grunnleggende kurs – helt gratis.

Pris

Gratis!

Hvor

Ganske Enkelt, Tomtegata 80, 3012 Drammen

Tid

Torsdag 14. mars 2019, 08.30-11.00

Fyll ut skjemaet for å melde deg på frokostseminaret


Gratis seminar, men bindende påmelding.
Når du melder deg på seminaret er det viktig for oss at du stiller. Sykdom og uforutsette ting kan skje og en eventuell avmelding kan gjøres senest 24 timer før seminaret starter. Dukker man ikke opp uten avmelding faktureres 500 kr for mat og administrasjon.