Bli Bedre Bruker

Gratis fagwebinar

I løpet av formiddagen…

viser vi deg hvordan du får oversikt over kundeporteføljen din og hvordan du kan forvalte og utnytte denne til det fulle. Vi gir deg forslag til hvordan du kan følge opp kundene i hverdagen slik at de får en best mulig kundeopplevelse!

På webinaret er vi innom kundekort, kalender, utvalg/rapporter og salgsprosesser. Vi vil også vise skreddersydde løsninger som forenkler hverdagen. Rett og slett en grunnleggende innføring – helt gratis.

Vi avslutter webinaret med å dele noen spennende nyheter fra SuperOffice som kommer i nær fremtid. Stikkord er SuperOffice Generation 9.

Mulighetene er mange i SuperOffice – det har det alltid vært!

Sent på 90-tallet arrangerte vi ‘Bli Bedre Bruker’-kurs for våre kunder. Målet var å gjøre arbeidsdagen enklere for brukerne av SuperOffice 4.0 under innsalget «På 3 timer garanterer vi at du skal få mer ut av systemet!» Vi har gravd i vår SuperOffice og her fant vi invitasjoner som ble sendt ut enten via brev eller faks. Ved påmelding fakset kunden en svarslipp tilbake.

Fokus ved disse kursene var gode arbeidsvaner og datakvalitet hos brukerne, og disse temaene er like viktig i dag, 20 år senere. Derfor børster vi støv av Bli Bedre Bruker-kurset, men i ny drakt – som gratis opplærende webinar!

Pris

Gratis!

Hvor

Webinar – påmeldte deltakere får informasjon og møteinnkalling god tid i forveien.

Tid

Torsdag 28. mai 2020, 09:00-10:00