GEAS+

GEAS+ er et sett med tjenester utover det som er dekket av vår supportavtale, GEAS-avtalen. Tjenestene er tilpasset deg som ønsker å spare tid på å administrere systemer levert av Ganske Enkelt.

Nye-brukere

Nye brukere

Nyansatte i bedriften som trenger å få tilgang til systemene? Vi oppretter nye brukere i SuperOffice, Business Analyze, eMarketeer og Infobridge Synchronizer, og tildeler ønskede rettigheter.

Pris: 490,- per bruker. 

Onboarding-av-nyansatte

Onboarding av nyansatte

Trenger du hjelp med opplæring av nyansatte?  Vi tilbyr grunnleggende opplæring for nyansatte via en fjernstyringsøkt på ca. 45 minutter. Etter opplæringen mottar du en miniguide tilpasset for nye brukere av verktøyet. Denne tjenesten er beregnet for SuperOffice CRM og eMarketeer.

Pris: 1.490,- 

Felt-og-listevalg

Maler i SuperOffice

Vi oppretter nye, og gjør endringer i eksisterende maler i applikasjoner du har valgt å bruke sammen med SuperOffice CRM: E-post, Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Power Point, og i Service.
Vi legger inn variabler etter ønske, tester og legger opp i SuperOffice.

Pris: 1.990,- per mal. 

Nye-roller

Nye roller

Ved hjelp av rollebasert sikkerhet i SuperOffice CRM kan vi skreddersy roller for ulike tilgangsnivåer i firmaet. En rolle beskriver to ting: Hvilke dataobjekter og hvilke funksjoner som skal være tilgjengelig for forskjellige brukere. Vi oppretter nye roller etter ønske, gjør endringer på eksisterende roller, og tildeler roller til brukere.

Pris: 890,- per rolle. 

SuperOffice-Brukerdefinerte-felt-og-lister

Brukerdefinerte felter og lister

Vi oppretter brukerdefinerte felter og lister i SuperOffice CRM. Felter kan legges til i forskjellige faner for å tilpasse programmet til ditt firmas behov. Felttyper kan eksempelvis være fritekst, nummer, dato, avmerkingsbokser, eller en liste med valg. Lister består av beskrivelser og definisjoner av forekomster i SuperOffice CRM.

Pris: 890,- per felt/liste. 

Lei-en-administrator

Lei en administrator

Mangler du ressursene til å administrere CRM-løsningen? La våre produkteksperter gjøre administratortilpasningene for deg.

Ta kontakt for å avtale pris.