Vi inviterer deg til en mer effektiv salgshverdag 6. juni!

Gratis seminar

Brenner du for salg?

Med SuperOffice har du selve grunnlaget for god salgsstyring. Lyst til å vite hvordan?

På dette seminaret deler vi tips med de oppmøtte! Vi viser bl.a. hvordan du kan bruke standardfunksjoner i SuperOffice for å raskt og effektivt bygge oversiktlige og korrekte tilbud.

Vi viser hvordan du får en visuell fremstilling av KPIene som mange benytter til salgsstyring. Rapportene gir verdifull informasjon, som gjør deg i stand til å ta strategiske valg. Med de rette verktøyene har alle de samme rapportene, og man forstår tallene man kikker på. Denne formiddagen forteller vi også hvordan du kan gjøre suksess med en miks av både abonnement og enkeltsalg av produkter og tjenester.

Enten du er godt i gang, eller i ferd med å selge abonnementsprodukter og tjenester, er dette seminaret for deg.

Ekstra interessert? Du kan lese mer om tilbudsskriving i SuperOffice her!

08:30-08:40 Velkommen

Veien til en rask salgshverdag.
Ved å skrive tilbud i SuperOffice får du en rekke fordeler; du får en presis pipeline i forbindelse med både omsetning og fortjeneste, og du kan også enkelt analysere hvilke kunder som handler ulike produkter. På denne måten får du som leder full oversikt over prognoser, produkter og prosesser.

Styring.
Vi viser hvordan du raskt får oversikt over KPIene som mange benytter til salgsstyring. Med de rette verktøyene har alle de samme rapportene i sanntid, og alle forstår tallene man kikker på.

Hvordan henger din CRM-løsning sammen med ‘den nye økonomien’?
Har du tenkt over hvor mye av hverdagsøkonomien som er knyttet til abonnement? Du ser filmer og serier fra Netflix, strømmer musikk fra Spotify, får middagen levert på døren fra Godt Levert, og trener på det lokale treningssenteret. Vi lever i en tid bygget opp på abonnementsøkonomi, og det store spørsmålet er hvor godt rustet din bedrift er til å ta del i dette skiftet. Visste du at SuperOffice søtter salgsprosesser med abonnementsprodukter?

10:30-11:00 Deilig lunsj
Vi håper du blir igjen for en matbit og for å diskutere dagens temaer.

Pris

Gratis!

Hvor

Ganske Enkelt, Tomtegata 80, 3012 Drammen

Tid

Torsdag 6. juni 2019, 08.30-11.00

Gratis seminar, men bindende påmelding.
Når du melder deg på seminaret er det viktig for oss at du stiller. Sykdom og uforutsette ting kan skje og en eventuell avmelding kan gjøres senest 24 timer før seminaret starter. Dukker man ikke opp uten avmelding faktureres 500 kr for mat og administrasjon.