Kundedagen 2019
Quality Hotel River Station, 20. november 2019

Pris

Gratis!

Hvor

Quality Hotel River Station,
Dr. Hansteins gate 7, 3044 Drammen

Tid

Onsdag 20. november 2019, 08.30-13.00

Hva er Kundedagen 2019?

Vi ønsker igjen å invitere til den årlige Kundedagen som går av stabelen 20. november. Kundedagen 2019 er en arena hvor våre kunder kan møtes og utveksle erfaringer omkring CRM. Her får dere inspirasjon, faglig påfyll og tips til effektiv bruk og utnyttelse av CRM-løsningen deres. Det blir korte foredrag fra noen utvalgte kunder innen både SuperOffice CRM og Service.

Nytt for året er lokasjonen. Drammens nye praktbygg langs elva, Quality Hotel River Station vil være årets møteplass. Vi gleder oss allerede. Programmet er fremdeles under utarbeidelse, med vi håper du holder av datoen i kalenderen!

Tom Hvaara og Thomas Gjessing

Tom Hvaara & Thomas Gjessing

Key Account Manager & produktteknisk rådgiver,
Isola

Thor Bergli

Thor Bergli

Daglig leder,
Smart Elektro

Ole Mossin Olesen

Ole Mossin Olesen

Direktør Compliance | Partner,
Eiendomsfinans

Henrik Kalager

Henrik Kalager

Salgsdirektør,
O.B. Wiik

Pål Knutsson Medhus

Pål Knutsson Medhus

Inspirator og opplevelsesutvikler

Erik-Eid-150

Erik Eide

Produktdirektør,
SuperOffice

Agenda

 

08:30 – 09:00 Registrering og lett frokost


09:00 – 09:05 Velkommen til Kundedagen! v/ Anders Jahren


09:05 – 09:35 Isola v/ Tom Hvaara & Thomas Gjessing
Byggevareprodusenten Isola leverer produkter til tak, vegg, gulv og grunn som bidrar til fuktsikre og energieffektive bygg. Tom Hvaara og Thomas Gjessing deler deres metode for å behandle innkommende henvendelser, produktspørsmål, reklamasjoner og prosjektberegning i SuperOffice Service.


09:35 – 09:45 Pause
Benytt anledningen til å møte andre CRM-brukere!


09:45 – 10:05  Smart Elektro v/ Thor Bergli
Elektroinstallasjonsselskapet Smart Elektro leverer alt av svakstrøm- og sterkstrømtjenester til næringskunder og private. De har et sterkt fokus på utvikling av ansatte, relasjoner og kunder. Deres daglig leder, Thor Bergli, forteller hvordan de bruker SuperOffice som kjernen i det daglige arbeidet for å fremme struktur, kvalitet og effektivitet.


10:05 – 10:50 SuperOffice v/ Erik Eide
Et fast innslag på Kundedagen er produktsjef i SuperOffice, Erik Eide. Han kommer naturligvis også i år, og deler nyheter og prioritert videreutvikling fremover.


 

10:50 – 11:00 Pause
Benytt anledningen til å møte andre CRM-brukere!


11:00 – 11:30 O.B. Wiik v/ Henrik Kalager
O.B. Wiik AS er en ledende leverandør av bl.a. plasthaller, idrettshaller og arrangementsprodukter som telt, bord og stoler. O.B.Wiik har 100 ansatte, og omsetter årlig for ca. NOK 500 mill. Deres salgsdirektør, Henrik Kalager, kommer for å fortelle mer om hvordan de bruker salgsmodulen og Business Analyze for å gjennomføre salgsprosesser etter definerte rutiner, finne de rette KPIene, og drive salgscoaching på tvers av landegrenser.


11:30 – 12:00 Eiendomsfinans v/Ole Mossin Olesen
Eiendomsfinans er Norges største uavhengige låne- og forsikringsmegler. Ole kommer for å dele deres CRM-historie, og hvordan de beveget seg fra manuell til automatisert databehandling og registrering av lånesøknader med SuperOffice Service.


12:00 – 12:15 Avslutning v/ Ganske Enkelt
Vi takker for oppmøtet


12:15 – 13:00 Lunsj
I hotellets restaurant


Gratis seminar, men bindende påmelding.
Når du melder deg på seminaret er det viktig for oss at du stiller. Sykdom og uforutsette ting kan skje og en eventuell avmelding kan gjøres senest 24 timer før seminaret starter. Dukker man ikke opp uten avmelding faktureres 500 kr for mat og administrasjon.