Hva er Kundedagen 2020?

Kundedagen er arenaen for kunder, av kunder og om kunder!

Kundedagen 2020 blir litt annerledes enn tidligere år. Vi arrangerer Kundedagen som et online-arrangement – med samme, gode kvalitet! Her får dere inspirasjon, faglig påfyll og tips til effektiv bruk og utnyttelse av CRM-løsningen deres. Vi vil i tiden frem mot Kundedagen sende ut løpende informasjon om programmet. Vær en av de første til å motta siste nytt ved å melde deg på nå.

Når

19. november 2020

Hvor

Online-arrangement

Tid

Kl. 08:30-11:00

Hvem kommer?

Anne Friberg

Marketing Manager,
Firesafe AS

Christian Koyama Poppe

Rådgiver analyse og salgsstøtte,
Eksportkreditt Norge AS

Julian Berger

Med-grunnlegger,
Verified AS

Frode Lillerud

Utvikler,
Ganske Enkelt AS

Panel

Camilla Heidenreich Bommen, administrerende direktør, og Erik Eide, produktsjef fra SuperOffice deltar i et direkesendt panel med våre egne Anders Jahren og Pål Vestre.

Agenda

 

08:30 – 08:40 Velkommen til Kundedagen! v/ Tomm Borge


08:40 – 09:00 Firesafe AS v/ Anne Friberg
Anne Friberg er marketing manager i Firesafe, totalleverandør av brannsikringstjenester. Anne kommer for å snakke om deres CRM-reise, og hvorfor SuperOffice er viktig for driften til selskapet. Bl.a. vil hun vise hvordan de håndterer totalleveranser til bygg og styrer rammeavtaler for drift og ettersyn hos sine kunder.


09:00 – 09:40 Nyheter fra SuperOffice og Q&A
Erik Eide deler nyheter og prioritert videreutvikling fremover. Deretter deltar Camilla Heidenreich Bommen og Erik Eide i en direkesendt Q&A med våre egne Anders Jahren og Pål Vestre. Panelet diskuterer trender innen CRM og hvordan SuperOffice-plattformen og vi som leverandører jobber for å møte markedets behov. Send inn dine spørsmål til paneler her.


09:40 – 09:45 Pause


09:45 – 10:05 Eksportkreditt Norge AS v/ Christian Koyama Poppe
Kan møtereferater gi bedriften bedre innsikt i ulike markeder, segmenter eller salsprosesser? Få et innblikk i hvordan Eksportkreditt Norge AS innhenter, sammenstiller og tilgjengeliggjør informasjon med SuperOffice.


10:05 – 10:25  Verified for SuperOffice v/ Julian Berger og Pål Vestre
Verified for SuperOffice er appen som effektiviserer og beskytter dine digitale signeringsprosesser; med appen kan dine kunder enkelt, raskt og trygt signere avtaler og dokumenter direkte fra mobilen. Disse lagres direkte i SuperOffice slik at du har stålkontroll på dine prosesser. 


10:25 – 10:30 Pause


10:30 – 10:45 Sikkerhetssnakk v/ Frode Lillerud
Komplekse integrasjoner, ansatte på hjemmekontor, personlig IT-utstyr. Mange trender i dagens jobbhverdag skaper potensielt store sikkerhetsutfordringer. Vår utvikler og sikkerhetsentusiast Frode presenterer litt om hvordan våre løsninger ivaretar sikkerhet – og deler sine råd til hvordan man kan forholde seg til IT-sikkerhet i hverdagen.


10:45 – 11:00 Oppsummering og avslutning.
Vi takker for deltakelsen!