KUNDEDAGEN 2022

Kundedagen er en dag fylt med spennende foredragsholdere og godt CRM-faglig innhold – av våre kunder, for våre kunder.

I år blir arrangementet større enn noen gang!

Ved årsskiftet skal Ganske Enkelt og CRM Insight utgjøre Nordens desidert kraftigste SuperOffice-miljø. Vårt første felles arrangement blir Kundedagen 17.november. Invitasjonslistene er slått sammen og vi har gleden av å ønske deg og dine kollegaer velkommen til det som blir den største kundedagen noensinne!

Temaet for årets arrangement er kundereisen i praksis. Kundereisen er et vidt begrep som blir brukt i mange sammenhenger. Vårt mål med kundedagen er at du skal komme hjem med inspirasjon og praktiske, gjennomførbare grep for å gi dine kunder en best mulig kundeopplevelse – rett og slett godt CRM-faglig påfyll!

Programmet er fremdeles under utarbeidelse, men vi er stolte av å presentere første kundecase: Thon Hotels! Thon Hotels har det siste året revitalisert sine kundereiser i overgangen til SuperOffice i skyen. Flere manuelle prosesser er erstattet av automatiseringer som sparer ansatte for kjedelig og repeterende arbeid. Arbeidsoppgavene kvalitetssikres og blir utført likt uavhengig av hvem som håndterer henvendelsene. Booking av kurs og konferanse utgjør en kundereise som de i dag er veldig stolt av å kunne ta sine kunder med på!

Vi kan også røpe at produktdirektør i SuperOffice Norge, Jan Andersen, kommer for å dele nyheter og prioritert videreutvikling hos SuperOffice fremover.

Vi vil i tiden frem mot arrangementet oppdatere deg med agendapunkter, foredragsholdere og annen viktig informasjon.

Når

17. november 2022

Hvor

Thon Hotel Oslofjord, Sandvika
Veibeskrivelse

Tid

Ca. 09:00-14:00

Hvem kommer?

Thon Hotels logo

Thon Hotels

TBA

 

Jan Andersen

Produktdirektør,
SuperOffice Norge AS

TBA

TBA

TBA

Gratis seminar, men bindende påmelding.
Når du melder deg på Kundedagen er det viktig for oss at du stiller. Sykdom og uforutsette ting kan skje og en eventuell avmelding kan gjøres senest 24 timer før seminaret starter. Dukker man ikke opp uten avmelding faktureres 700 kr for mat og administrasjon.