Liten bedrift, men stor på leveringsevne og kompetanse.

Ganske Enkelt AS var en av landets første leverandører av CRM-løsninger og ble etablert i 1995 – med én klar målsetning: Vi skulle bli den flinkeste leverandøren av denne type systemer. 

Mange av våre ansatte har jobbet med CRM-prosjekter i over 15 år, og har mye kunnskap om hvordan du som kunde skal lykkes med det endringsarbeidet du skal i gang med. Vi har sannsynligvis kunnskap og forståelse om akkurat dine arbeidsprosesser, hvis ikke så tar vi utfordringen.

Vår plattform for en CRM-leveranse er SuperOffice, og vi leverer hele kjeden fra workshops og avdekking og prioritering av behov, via teknisk installasjon og eventuell skreddersøm til kick-off og trening. I årene etter bidrar vi til fortsatt motivasjon, oppfølging av mål, train-the-trainer, forskjellige kurs og ikke minst til å ta løsningen videre mot nye delmål. Vi er en av mange leverandører som kan si ja til å bli akkurat din partner på CRM, men vi er kanskje den eneste som også vil kunne si nei til forslag og ønsker som vil føre dere over i rekkene til andre som har gått på en smell.

Pål under fellesmøte

Allerede fra starten jobbet vi med systemer for kundeoppfølging - det som senere ble CRM. I de første årene drev vi også med nettverksløsninger og økonomisystemer, men i 1998 valgte vi å rendyrke vår satsning på CRM og har siden den gang levert 100-vis av løsninger over hele landet og i Norden. Blant våre ca. 750 kunder finner du både de mest kjente selskapene og varemerkene i landet, den noe mer ukjente - men suksessfulle – handelsbedriften som er nabo der akkurat din bedrift holder til, og en hel rekke mindre selskaper og enkeltmannsforetak. Det er ingenting vi heller vil enn å la deg snakke med noen av våre eksisterende kunder, de er alle referanser!

Kundereferanser - Hør fra våre kunder!
Anders presenterer

Vi skal få begeistrede kunder fordi vi øker de ansattes arbeidsglede og gir dem mer lojale kunder

Anders JahrenDaglig leder