Anders Jahren

Daglig leder


Den første som ble ansatt i Ganske Enkelt - allerede i 1996. Siden har han vært hos oss og i 2003 tok han over som daglig leder. Han har samtidig ansvar for flere store kunder og trives med å sjonglere mellom rådgiver- og lederrollen i hverdagen. Anders var i sine glansdager en aktiv langrennsløper, men det er ikke så lett å se lenger.

Artikler av Anders Jahren

2022-04-07

Pressemelding

ØkonomiBistand kjøper 100% av aksjene i Ganske Enkelt AS – nok et viktig steg mot å bli nordisk skyleder

Juletre
2021-12-20

Julehilsen fra daglig leder

Vi ønsker å takke våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere for året som har vært og ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år!

Ganske Enkelt, 25 år
2020-12-01

Ganske Enkelt, 25 år!

Fredag 27. november 2020 fylte Ganske Enkelt 25 år. Vår daglig leder, Anders Jahren har tatt en kikk i bakspeilet, men har også blikket rettet mot fremtiden!

©iStockphoto.com/Bakhtier Zein]
2018-03-08

Leverandøren – viktigere enn produktet?

Vi deler de fire fokusområdene vi mener er helt essensielle for at arbeidsprosessene i CRM skal bli så gode som de kan bli! Det fjerde fokusområdet omhandler valg av riktig leverandør for å gjøre din CRM-implementering suksessfull.

©iStockphoto.com/Bakhtier Zein]
2018-03-02

Opplæring – hvorfor undervurderes dette alltid?

Vi deler de fire fokusområdene vi mener er helt essensielle for at arbeidsprosessene i CRM skal bli så gode som de kan bli! CRM-system er krevende å innføre fordi det erstatter rutiner og metoder medarbeidere har innarbeidet selv over mange år. Det strukturerer opp og samler informasjon som er spredt utover i en bedrift i ett system og synliggjør jobben den enkelte gjør (eller ikke gjør).

©iStockphoto.com/Bakhtier Zein]
2018-02-19

Fokus – enkelhet er vanskelig, men det eneste rette!

Vi deler de fire fokusområdene vi mener er helt essensielle for at arbeidsprosessene i CRM skal bli så gode som de kan bli! Det andre fokusområdet omhandler fokus og klart definerte suksesskriterier for prosjektet.

©iStockphoto.com/Bakhtier Zein]
2018-02-08

Ledelsen – er den moden og klar for CRM?

Vi deler de fire fokusområdene vi mener er helt essensielle for at arbeidsprosessene i CRM skal bli så gode som de kan bli! Det første fokusområdet omhandler forankring i ledelsen. Det er ikke nok å kun være tilstede i anskaffelsesfasen, men også etter at løsningen er tatt i bruk.

2017-12-14

Julehilsen fra Anders

2017 – for et år det har vært! Med flere nye kunder og store CRM-prosjekter har vi blant annet ansatt 8 nye medarbeidere for å kunne yte vårt beste for vår stadig økende kundemasse.

2015-11-27

20-års jubileumsinnlegg

I dag er det 20 år siden Ganske Enkelt AS ble etablert. Det har vært en utrolig spennende reise som jeg har vært del av i 19 år. Det har vært opp- og nedturer og vi har jobbet hardt for å komme dit vi er i dag.